Kategorier
Golv

Epoxigolv Stockholm – enorma fördelar

Finns det något golv som kan balansera skönhet och funktion – och även erbjuda en lång livslängd? Frågan ställs av allt från verkstäder, industrier, lager och exempelvis gallerior – och svaret är detsamma. Genom att välja ett epoxigolv i Stockholm så får du ett golv med enorma fördelar. 

Golvet klarar allt från tung belastning till spill av kemikalier. Dessutom är det ett golv som går snabbt att lägga – och som går att använda nästan per omgående tack vare den snabba härdningen. 

Vi tittar närmare på några av dessa här nedan och som följer: 

  • Hållbarhet. Ett epoxigolv i Stockholm har en lång livslängd och håller i flera år innan det ens märks att det använts. Detta oavsett miljö och oavsett vilken belastning det utsätts för. 
  • Underhållsfritt. En annan fördel med ett epoxigolv är att det i stort sett är underhållsfritt. Det är enkelt att städa som en följd av att det saknar fogar och skarvar – och därmed så blir det också ett hygieniskt golv som passar väldigt bra i miljöer där den frågan är prioriterad. Att man ser epoxigolv i Stockholm i allt från laboratorium, sjukhus och storkök är talande för detta. 
  • Resistent mot kemikalier. Golvet klarar av allehanda spill från kemikalier och kan med fördel läggas in i exempelvis allt från nämnda labb vidare till garage och verkstäder. 
  • Klarar enorma tyngder. Ett epoxigolv kan läggas in i miljöer där en massa tunga fordon kör på daglig basis – och utan att golvet skadas eller att man ser exempelvis spår och fåror i ytan. Det är ett perfekt golv för exempelvis lagerhållning där truckar används. 
  • Anpassningsbart. Ett epoxigolv i Stockholm kan få en beläggning över sig som minimerar risken för att folk ska halka. Vilket passar bra i exempelvis gallerior där många rör sig och där snö och vatten som dras in kan skapa problem. 
  • Vackert. Man kan välja mellan i stort sett vilka färger som helst och matcha ett epoxigolv mot övrig interiör, inredning och design. Skönheten är behändig och färgen man väljer håller lika länge som själva golvet gör.