Kategorier
Golv

Nytt golv med golvläggare i Stockholm

Den som köper ett äldre hus kan få ta del av överraskningar när de befintliga golven granskas. Men dåliga golv kan en golvläggare i Stockholm ersätta.

Golv i äldre hus kan ibland vara bedrägliga. Ett parkettgolv kan vara dolt av strategiskt placerade mattor för att dölja skavanker av olika slag. Det är inte alltid lätt för en presumtiv husköpare att upptäcka vad som finns under mattorna när hen förtrollats av en vacker och hänförande utsikt. När köpeskillingen är erlagd och det är dags att flytta in är det för sent att klaga.

Du har köpt ett äldre hus som drabbats av tidens tand, av okynniga dansöser med vassa klackar och herrar med grus under fotsulorna. Det är väl bara att slipa golven, tänker du, och kontaktar ett företag som kan allt om golv.

En golvläggare i Stockholm inspekterar golv

En representant för firman inspekterar golven och lägger sin panna i djupa veck. ”Dina massiva trägolv i de mindre rummen kan vi slipa om, men parkettgolvet i vardagsrummet har sett sina bästa dagar”, säger golvsliparen. ”Men du behöver inte förtvivla. Vi har golvläggare som kan lägga helt nya golv och i fiskbensmönster om du vill”. Det är dags att beställa golvläggning i Stockholm.

Att lägga ett nytt golv behöver inte vara en kostbar investering. Golvet kommer att hålla länge och kan slipas om i framtiden, flera gånger. Ett spektakulärt sätt att lägga om ett golv kan vara att riva upp äldre stavar och blanda dem med nya parkettstavar. Då kommer du att få ett unikt golv.